آموزش شیوه capping و استخراج ناحیه سیالی از هندسه جامد (رایگان) بخشی از آموزش فلوئنت مشینگ (Fluent Meshing) برای تولید شبکه در فلوئنت میباشد. در درسواره های قبلی به انسیس و نرم افزارهای آن پرداخته ایم. در این آموزش رایگان نیز قصد داریم تا یکی از ابزارها و تکنیک های بسیار کاربردی از مبحث شبکه بندی آن هم در محیط Fluent را مطرح کنیم.
شاید به ذهن تان این سوال برسد که فرق بین Ansys Meshing و Fluent Meshing در چه چیزی میتواند باشد؟
به طور خلاصه، Ansys Meshing و Fluent Meshing مش های با کیفیت بالا تولید می کنند و ویژگی های کاربردی مناسبی را برای تجزیه و تحلیل CFD کارآمد و دقیق ارائه می دهند.
تفاوت های قابل توجه بین این دو عبارتند از:
انواع سلول/روش ها:
مشبندی موازی پلی هگزکور موازی فعال فلوئنت مشینگ، دقت هندسی بالا، کیفیت سلول و زمان حل سریع را ترکیب میکند.
Ansys Meshing Sweep و Multi Zone meshing کاربران را قادر می سازد تا مش های شش ضلعی ساختار یافته (عمدتاً) را با کنترل بصری و انعطاف پذیری ایجاد کنند.
Workflow
workflow مبتنی بر وظیفه فلوئنت مشینگ برای استفاده آسان و متناسب با رایج ترین برنامه های CFD است.
Ansys Meshing یک محیط منعطف را فراهم می کند که به کاربران امکان می دهد از کنترل های کلی مبتنی بر فیزیک هوشمند استفاده کنند و در عین حال کنترل مش محلی دقیق را نیز فراهم می کند.
برخی از خوانندگان احتمالا هنوز به پاسخ به این سوال صریح علاقه مند هستند: از کدام ابزار باید استفاده کنم؟خب، بستگی دارد:
هنگام استفاده از فلوئنت برای حل مساله، توپولوژی مش Poly-Hexcore یک مزیت واضحی را ارائه می دهد که فلوئنت مشینگ را به گزینه بهتر تبدیل می کند.
هنگام استفاده از CFX یا Polyflow، همچنان میتوانید از شبکههای ششوجه ای منسجم یا مشهای چهار وجهی در مشبندی فلوئنت استفاده کنید، اما ترکیب قوی مشبندی Ansys با CFX/Polyflow آن را به ابزار ترجیحی برای این نرم افزارها تبدیل میکند.
اگر برای به حداقل رساندن اندازه مش یا تراز کردن مش با جهت جریان در همه جا به یک شبکه ششضلعی ساختاریافته نیاز باشد یا ترجیح داده شود، آنگاه مشبندی Ansys یک محیط کاربرپسندتر برای این توپولوژی از طریق شبکهسازی جاروب یا چند ناحیهای ارائه میدهد.
در آموزش شیوه capping و استخراج ناحیه سیالی از هندسه جامد (رایگان) با استفاده از یک مثال کاربردی و توضیح 0 تا 100 مربوط به ابزار هندسه و مشبندی به این روش پرداخته شده است.